0753.883.155

INAction TEAM

LEARNING is FUN!


Realizăm și coordonăm activități extrașcolare de predare/învățare, educative, culturale, sportive, turistice și de petrecere a timpului liber dedicate preșcolarilor și școlarilor.

În acest scop încă din 2008 organizăm anual tabere de vară axate pe învățarea limbii engleze în cadrul cărora predarea este asigurată de tineri britanici cu experiență în lucrul cu copiii (actuali sau viitori profesori în sistemul de învățământ britanic).

Activitățile pe care le organizăm sunt menite să ofere o experiență plăcută copiilor, sub motto-ul: “Învățarea este distractivă!”

Astfel, copii au posibilitatea de a exersa limba engleză participând la cursurile noastre și la o multitudine de activități distractive desfășurate tot în limba engleză (karaoke, teatru, talent show etc.).

Suntem veseli, prietenoși și vă așteptăm alături de noi.

FORMULAR ÎNSCRIERE
0753.883.155

OFERTĂ TABERE
ENGLEZĂ IARNĂ

TABĂRĂ ENGLEZĂ IARNĂ 2019

OFERTĂ TABERE
ENGLEZĂ VARĂ

TABĂRĂ ENGLEZĂ VARĂ 2020

TESTIMONIALE

Am fost in tabara de engleza care a avut loc anul trecut si pot sa spun ca mi-a intrecut orice asteptare. Totul de la organizare, conditii de cazare pana la activitati si concursuri a fost la superlativ.

Matei Alexandru

Am ales aceasta tabara pentru prezenta britanicilor, dar am gasit mult mai mult: niste organizatori foarte responsabili, prezenti la toate activitatile din tabara dar si in excursii, atenti la fiecare detaliu si incantati sa vada ca fiecare persoana se bucura din plin de aceasta perioada.

Florentina Ruiu

Frumos…

Bianca Velici

Mi-a plăcut aceasta tabara foarte mult. Marea majoritate a camerelor au cabina de dus in baie,insa toate au toaleta ,chiuveta,oglinjoara si dulapior. Lenjeria e curata si toate lucrurile sunt aranjate. In fiecare seara are loc o activitate: Miss si Mister (sportiv), Carnaval, Talent-Show etc.

Galatanu Mariela

Am venit recent din Tabăra de Engleză de la Poiana Pinului, Buzău. Nu mai contenim să povestim despre buna organizare a activităților, despre omenia organizatorilor. Felicitări! Celor care nu au mers încă în aceste tabere de engleză le recomand cu toată căldura să meargă. Vor cunoaște oameni speciali, vor învăța engleza în mod natural, fără catalog, caiet și stilou. Am cunoscut oameni modești, dar competenți, copii de diferite vârste, toți dornici de a învăța engleza și de a se simți bine în English Camp! Cu sinceritate și entuziasm

Dana Bobu